اگر بنده اعتراض نمایم این موضوع رو قبول میکنن که قرارداد سفید امضا بوده و قبول نیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۳۹ #36499117

سلام.
بنده چند سال نزد کارفرمایی کار کردم که ازم قرارداد سفید امضا گرفته بود. الان بنده به اداره کار شکایت کردم بابت دریافت اختلاف حقوق اداره کاری. و ایشان قراردادها را با خطی شبیه خودم پر کرده و طوری ساعتش تنظیم کرده که با حقوق دریافتیم مطابقت دارن. سوالم اینه ایا اگر بنده اعتراض بزارم این موضوع رو قبول میکنن که قرارداد سفید امضا بوده و قبول نیست یا نه مثل چک سفید امضا میمونه و طرف هرچی داخلش بزنه قبوله؟ اگر بله، میتونم درخواست کارشناسی خط بدم؟ روی نوشته‌ها رو که چسب زده بازم کارشناس خط میتونه تشخیص بده هم اصالت خط و هم زمان نوشتنش رو؟ ممنون از اساتید مجرب، هزینه کارشناسی خط هم اگر بگید ممنون میشم

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای سفید امضا بودن باید شکایت خود را در دادسرا اقدام نمایید و با درخواست موضوع برای ارجاع به کارشناسی طبق نظر کارشناس تصمیم گرفته خواهد شد

سلام
بله در مراجع هیات حل اختلاف اداراه میتونید درخواست ارجاع به کارشناسی رو بکنید و حتی میتونید درخواست بازرسی برای ساعات حضور در محل کارتون رو بخواهید

درود بر شما، می‌توانید دادخواست سوءاستفاده از سفید امضا را تنظیم کرده و درخواست ارجاع به کارشناسی دهید، در صورت اثبات علاوه بر این مساله، ایشان ممکن است به جهت جعل خط شما نیز محکوم شوند.

سلام . از طریق شکایت سواستفاده از سفید امضا و ارجاع به کارشناس اقدام کنید

درود
علاوه بر ارجاع به کارشناسی امکان شکایت سو استفاده از سفید امضا و جعل نیز وجود دارد.

با سلام - شما می توانید در خصوص سوء استفاده از چک سفید امضاء شکایت کیفری در دادسرا مطرح فرمایید و همچنین درخواست کارشناسی دهید تا موضوع بررسی شود.

در این خصوص باید سوءاستفاده از سفیدامضا را در شکایت کیفری جداگانه مطرح کرده و درخواست کارشناسی بدهید تا بررسی شود. گواهی شکایت کیفری را در اداره کار ارائه کنید تا رسیدگی متوقف شود