تو قولنامه مستاجر و موجر، تبصره اومده که رعایت شئونات اسلامی، شامل نگهداری سگ میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۷۰۷ #36489016

سلام وقتتون بخیر میخواستم بدونم ایا تو قلعنامه مستاجر و موجر ماده تبصره اومده که رعایت شئونات اسلامی شامل نگداری سگ میشود یا نه؟
ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق قانون تملک اپارتمان ها نگهداری حیوانات من جمله سگ ممنوع می باشدحتی اگر در قولنامه هم ذکر نشده باشد

سلام عرفا نگهداری حیوانات منوط به توافق ساکنین آپارتمان و همچنین موجر و مستاجر می باشد

طبق ماده ی ۳ قانون تملک آپارتمان ها، در بخش های مشترک آپارتمان نگهداری حیوانات ممنوع است.

باید گفت طبق قانون، نگهداری حیواناتی مثل سگ، که نجس العین هستند در معابر و وسایل نقلیه و اماکن ممنوع است و همسایه ها میتوانند از صاحب سگ به دلایل مختلف از جمله پارس کردن شکایت کنن