مدیر عامل جدید از ما شکایت کرده که چرا این سوال را مطرح کردید و قاضی هم به استناد انتشار اخبار کذب و تشویش اذهان عمومی ما را متهم کرده، چکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۱ #36485463

با سلام
بنده خبرنگار هستم در فضای مجازی یک گروه وات ساپ یک سوال مطرح کردم به دین شرح : (( در تعاونی مصرفی -----------چه خبر است؟ از رئیس اداره آموزش و پرورش درخواست شفاف سازی در این خصوص را داریم. کسانی که در این خصوص مدارک و مستنداتی دارند می توانند در اختیار دفتر خبرگزاری قرار دهند تا در پر بار کردن گزارش خبری موثر باشد. )) در این تعاونی در دوران مدیران گذشته تخلفاتی شده ما این سوال فوق را مطرح کردیم حال مدیر عامل جدید از ما شکایت کرده که چرا این سوال را مطرح کردید؟ و قاضی هم به استناد انتشار اخبار کذب و تشویش اذهان عمومی ما را متهم کرده است. و می گه می خواهم با اینگونه موارد برخورد کنم. قاضی میگه وظیفه شما نیست که چیزی را پیگیری کنید و تعاونی ها بخش خصوصی هستن و شما چکاره ای که می خواهی پیگیری کنی. من بهش گفتم برخی از اعضا اعلام کردند که پیگیری کنید قاضی گفته اسم افراد بگو که طی یک لایحه اسم یک فرد را که موضوع را برای ما مطرح کرد را گفتم....این در حالی که بازرس تعاونی از مدیر عامل قبلی در اتاق تعاون استان خوزستان شکایت کرده است. حال از محضر عزیزان درخواست راهنمایی موثر برای نوشتن لایحه دفاعیه بهتری هستم. لطفا همکاری کنید که چه باید کرد قاضی بدجور به من گیر داده است.

مشاوره حقوقی دادسرا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای نوشتن یک لایحه خوب باید پرونده شما کامل مطالعه شود و دادنامه بررسی گردد.تا بتوان به استناد آنها لایحه مناسبی تهیه کرد.

با سلام و احترام
به نظر سوال شما فاقد عناصر تشکیل دهنده ی عنوان اتهامی مذکور است
در خصوص نوشتن لایحه ی مناسب از طریق درخواست خدمات همین سایت اقدام کنید و توضیحات کاملتری بیان کرده و اسناد و مدارک موجود را ارسال کنید. انشالله لایحه ی مناسبی تنظیم خواهد شد

ادعاهای شما اگر مستند به ادله و مدارک ویا شهود نباشد قاضی پرونده را مجاب نمی کند بنابراین برای ارائه مشاوره بهتر و تنظیم لایحه مستند و مستدل باید مستندات و پرونده شما مطالعه شود.
اما در هر صورت اگر صحبت های شما صرف یک ادعا باشدنمی توان بهقاضی پرونده خرده گرفت برای محکوم نکردن شرکت مورد نظر