آیا سرمایه گذاران مدیر عاملان شرکت و سهامداران تاجرند؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۳۹ #36484004

لطفا مختصر نباشه بلکه جامع توضیح بدید
چون یکی از چیزهایی ایت که باید درباره اش تحقیق کنم

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شرکتها جنبه تجاری دارند؛ اما اینکه هر کسی که شرکت دارد تاجر است، خیر. شرط تجارت عضویت در اتاق بازرگانی است.

سلام ب مواد ۱ الی ۵ قانون تجارت مراجعه نمایید .در این مواد ب معرفی تاجر و شرایط آن پرداخته است

باسلام
به کتب حقوقی مراجعه نمایید

با سلام
سوال شما حقوقی نیست.

صرف سرمایه گذاری، اعمال تجارتی محسوب نمی‌شود و سهامداران و مدیرعامل را تاجر نمی‌کند، مگر با فراهم شدن سایر موجبات؛ اما جهت دریافت اطلاعات جامع، می‌توانید به منابع حقوقی مراجعه بفرمایید.

با درود از کتب حقوقی استفاده کنید...

بادرودوسلام به کتب حقوقی مراجعه نمایید.