بعد از گذشت یکسال صدور رای برای پرونده اول را منوط به صدور رای پرونده دوم میداند، آیا این کار قانونی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۴ #36465499

با سلام خدمت کارشناس محترم /خودرو ساز خودروی صفر معیوب ( بنا به گزارش کارشناس دادگستری ) به من تحویل داده و شکایت کردم سپس جداگانه بابت کسری آپشن های خودرو ( این مورد نیز توسط کارشناس دادگستری احصا شد و دارای گزارش میباشد ) شکایت کردم و هر دو پرونده در شورای حل اختلاف منجر به صدور رای محکومیت خوانده گردید و با اعتراض خوانده مبنی بر اینکه هر دو خواسته یکی است هر دو پرونده به دادگاه تجدید نظر ارسال شده است با اینکه دو دادنامه در دو شعبه جداگانه صادر شده و در رای صادره شکایت دوم به هر دو گزارش کارشناس دادگستری اشاره و واخواهی خوانده رد شده است . حالا قاضی دادگاه تجدید نظر بعد از گذشت یکسال صدور رای برای پرونده اول را منوط به صدور رای پرونده دوم میداند که تازه به دادگاه تجدید نظر ارسال شده و از من امضا گرفته تا بعد از صدور رای پروند دوم رونوشت آنرا به ایشان ارایه کنم! آیا این کار قانونی است و اگر آری بر اساس کدام ماده قانون؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

منشا دو پرونده یکی است به همین دلیل میتوان یکجا رسیدگی کرد و هرکدام موثر بر دیگری است

بلی چون هردو دعوی دارای یک منشا هستند و تصمیم گیری هر یک بر دیگری موثر است