آیا میشه از دادگاه فقط مجوز درخواست انتقال سرقفلی به غیر بدون نظر کارشناسی را داشته باشیم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۱۱ #36446390

سلام. اگر پرداخت سرقفلی طبق نظر کارشناسی انجام بشه و کارشناس قیمت پایینتر از ارزش واقعی ملک رو اعلام کنه آیا میشه به نظر کارشناس اعتراض کرد

مشاوره حقوقی سرقفلی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقتی شما درخواست تجویز انتقال سرقفلی را می دهید اول از همه دادگاه به مالک اعلام می کند که جهت خرید سرقفلی اولویت دارد و چنانچه مالک مایل به خرید سرقفلی باشد موضوع به کارشناس ارجاع می شود تا مبلغ را معین کند در غیراین صورت سرقفلی با قیمت توافق شده منتقل می شود

با سلام
بله شما ظرف مدت یک هفته میتوانید به نظر کارشناس اعتراض کنید و به هیات سه نفره کارشناسی ارجاع و اعمال نظر میگردد.

بادرود.بلی طبق قانون آئین دادرسی مدنی پس از ابلاغ ظرف مهلت مقرریکهفته نسبت به نظریه کارشناسی میتوانید اعتراض کنید

بله میتوانید اعتراض کنید واز دادگاه تقاضای ارجاع به هیات ۳ نفره کارشناسی را بخواهید.

با سلام ، بله ممکن است . البته اعتراض باید در مهلت انجام شود.

نظریه کارشناس ظرف ۷ روز از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض است این را در نظر داشته باشید که می توانید به این هفت روز دو روز نیز اضافه کنید

تا هفت روز بعد از ابلاغ نظریه کارشناسی طرفین میتوانند به آن اعتراض نمایند.