آیا برای باطل کردن وکالت "تام ‌الاختیار بلاعزل" در دفتر اسناد رسمی نیاز به تعیین وقت قبلی هست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱,۵۳۳ #36434816

با عرض سلام و خسته نباشید
می‌خواهم با حضور خودم و وکیلم (کسی که چند سال پیش به او وکالت تام ‌الاختیار بلاعزل دادم) در دفتر اسناد رسمی این وکالت را باطل کنم. آیا باید از دفترخانه نوبت بگیرم یا نیاز به تعیین وقت قبلی نیست؟ پروسه‌ی باطل کردن وکالت در دفتر خانه چقدر زمان می‌برد و چه مدارکی نیاز است؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نیازی به تعیین وقت نیست و با رضایت وکیل و موکل وکالت فسخ خواهد شد

خیر بامراجعه به دفترخانه انجام میشود

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. با توجه به بلاعزل بودن وکالتنامه، وکیل مررقوم بدون حضور شما نیز می تواند با مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی نسبت به استعفای خود اقدام نماید..
موفق باشید.

با سلام خیر نیاز به وقت قبلی نیست و روند طولانی ندارد و مدارک شناسایی و اثر انگشت و امضا لازم است

شما نمی توانید وکیل را عزل کنید .
وکیل به تنهایی نیز می تواند به دفترخانه مراجعه و با ارائه اسناد هویتی خود تقاضای استعفا نماید .

با سلام
نظر به اینکه وکالتنامه بلا عزل می باشد ، بدون حضور شما نیز وکیل می تواند ضمن مراجعه به دفتر اسناد رسمی نسبت به استعفا اقدام نماید .

با سلام
وکالت بلاعزل است پس شما نمی توانید وکیل را عزل کنید .
وکیل به تنهایی می تواند به دفترخانه مراجعه کند و با ارائه اسناد هویتی خود تقاضای استعفا نماید .
در اکثر مواقع در همان روز مراجعه این کار انجام می شود ( مگر اینکه سند مربوط به سالهای دور باشد و بایگانی سند در دسترس نباشد مثلا محل بایگانی اسناد دفترخانه در مکان دیگری به جز دفترخانه باشد)
در صورتی که موکل و وکیل با هم به دفتر مراجعه کنند مراتب استعفای وکیل در همان روز بصورت حضوری به موکل اعلام می شود .
اگر وکیل به تنهایی به دفترخانه مراجعه کند مراتب استعفای وکیل با ارسال ابلاغیه به موکل اطلاع داده می شود ( هزینه ابلاغ از وکیل اخذ خواهد شد)