ثابت کردن اعتیاد شوهر از چه طیقی ممکن است

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۴۶۲ #3643

با سلام.به شوهرم با اینکه میدانم اعتیاد به شیشه دارد اظهارنامه فرستادم.ولی وی منکر شده و میگه اعاده حیثیت می کنم.چطور می تونم ثابت کنم

مشاوره حقوقی طلاق
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آزمایشات پزشکی مستنداتی است که به آن استناد می شود.

مستندات ارائه شده از کمپ،استناد ب شهادت شهود و ادله و مدارک دیگر از خود رفع اتهام نمایید

باسلام شما میتوانید بعلت اعتیاد علیه ایشان طرح دعوی نموده و تقاضای تجویز آزمایش از محاکم نمایید

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سلام ، با گرفتن ازمایش اعتیاد و همچنین با شهادت شهود ثابت نمایید.

سلام .بار اثبات دعوی بر عهده مدعی است لذا باید باادله ای اعتیادرا اثبات نمایید

شما می توانیداز آزمایش اعتیاد و یا شهادت شهود استفاده کنید