اگر صندوق و بیمه قبول به پرداخت مبلغی از دیه نکنند و ما توان پرداخت نداشته باشیم باید چیکار کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۹ #36412353

سلام
روز خوش
همسر من ۲ سال پیش با ماشین با موتور که سه سرنشین داشت تصادف کرده، که منجر به فوت ۲ سرنشین موتور و مجروح شدن سرنشین سوم شده است، طبق رای دادگاه مقصر شناخته شده است، بیمه بابت دیه کامل ۲ فوتی مبلغی را پرداخت کرده و به ما میگوید که مبلغی حدود ۳۵ میلیون را باید از طریق صندوق بپردازیم، صندوق نیز این مبلغ را قبول نمیکند و میگوید خود بیمه باید کل پول دیه را پرداخت کند.
سوال من این است در حال حاضر که صندوق این مبلغ را پرداخت نمیکند و به عهده خود بیمه گذاشته اگر بیمه قبول نکند که این مبلغ را بپردازد ما خودمان باید کل این مبلغ را بپردازیم؟
اگر توان پرداخت نداشته باشیم باید چه کنیم؟
آیا میتونیم از بیمه شکایت کنیم؟

مشاوره حقوقی دیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

باعنایت به مفاد قانون بیمه ثالث ۹۵ تمام خسارات وارده به اشخاص ثالث تا ده برابر تعهداات مندرج دربیمه نامه توسط بیمه گر پرداخت میشود و مابقی ان توسط صندوق پرداخت میشود .
در مورد شما باید شرکت بیمه گر تمام خسارات را پرداخت کند.
اگر پرداخت نکرد از طریق ارسال اظهارنامه از بیمه گر ایفای تعهدات قانونی و قراردادی را بخواهید

اگربیمه قبول نکند ، پرداخت برعهده مقصر است

بیمه مکلف به پرداخت است

با سلام
مطابق قانون شخص ثالث تا پرداخت ده عدد دیه کامل ،تعهدات مربوط به شرکت بیمه گر است.
در صورت مازاد آن با صندوق است و در مورد شما شرکت بیمه موظف به پرداخت است .
حال راه شما ثبت شکایت در سامانه بیمه مرکزی و مراجعه به اجرای احکام دادگستری است.
همچنین مصدوم شما میتواند اقدام به توقیف حساب شرکت بیمه نماید.

بایستی فقط از بیمه شکایت نمایید و بیمه موظف به پرداخت است .

سلام بیمه مملف به پرداخت است و می تواند درصدی از آن را از مقصر حادثه مطالبه نماید .

سلام و وقت بخیر
در صورت عدم پرداخت توسط بیمه می توانید دادخواست اعسار از پرداخت ثبت نمایید با استشهادیه شهود ثابت نمایید که توان پدراخت ندارید ، لذا اگر با اعسار شما موافقت گردد می توانید به صورت اقساط دیه را پرداخت نمایید.