آیا قطع این درخت که خشک شده و در جوی مشترک هر دو زمین است توسط مالک اولیه ایراد قانونی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۵۷ #36403173

با سلام
زمینی فروخته شده و درختی از قبل داخل جوب مشاع زمین وجود داشته که مالک اولیه کاشته
مالکیت درخت با چه کسی است؟
آیا قطع این درخت که خشک شده و در جوی مشترک هر دو زمین است توسط مالک اولیه (فردی که نهال را کاشته) ایراد قانونی دارد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام برای کسی است که ان را کاشته است

درخت متعلق به کسی است که ان راکاشته بهتراست بااجازه شهرداری یاجنگل بانی انحام شودقطع کردن

درخت متعلق با کسی که کاشته است ولی اگر قطع درخت خشک شده با مجوزهای شهرداری و ادارات مربوطه باشد ایراد قانونی ندارد

درخت متعلق به صاحب نهال است

سلام قطع درخت نیاز به مجوز دارد و صرف مالکیت کفایت نمی کند

با سلام. مشاع فقط در اموال غیر منقول می باشد و در درخت نمی،شود اصل مشاع را حکم کرد. اگر برگ و ساق درخت در ملک شما مزاحمت ایجاد کرده می توانید شاخه های ان را حذف کنید.

سلام وقت بخیر اگر درخت برای مالک اولیه بوده ایراد قانونی ندارد