آیا می‌توان در دفترخانه این عمل ثبت شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۶ #36400568

قرار است به جای کاری که برای کسی انجام داده ام ۲۰۰ متر زمین بمن بدهد. (نصف یک زمین ۴۰۰متری) این زمین درحال حاضر سند ندارد ومالک خودش سالها قبل آنرا خریده ودستخط و شاهد دارد والبته در حال مراحل دریافت سند است. سوال اینکه تا قبل از دریافت سند برای آنکه خیالم از این موضوع راحت باشد چگونه میتوانم مدرکی مبنی بر دریافت ۲۰۰ متر زمین داشته باشم. آیا گرفتن دستخط و شاهد با درج مشخصات کامل زمین کفایت می‌کند؟ یا اینکه حتما باید ولا بعنوان یک معامله مبلغی را هرچند اندک بعنوان خرید به او پرداخت کنم و موضوع را از حالت بخشیدن به حالت خرید د آورم تا این عمل امن تر باشد؟ لطفا راهنمایی فرمایید که تا قبل از صدور سند چه کاری انجام دهم بهتر دامن تر است.

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان انتقال طی سند عادی صلح معوض وجود دارد و عوض معامله اقدامی است که شما می‌خواهید برای ایشان انجام دهید یا انجام داده اید.

با سلام بله میتوانند طی اقرارنامه محضری زمین را منتقل کنند

سلام می توانید طی یک اقرار نامه محضری از ایشان دویست متر را مالک شوید