تجسس همسایه در مرسوله پستی قابلیت پیگیری قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۷۰ #36391388

سلام پسر همسایه ما که فردی جوان و رفیق من هستش به من زنگ زده و درباره مرسوله پستی که برام ارسال شده ازم پرسیده که توش چی بوده و اصرار داره که از کارای من سر در بیاره ، منم دوست ندارم بیشتر از این وارد حریم شخصی من بشه ، بسته پستی را ۵ دقیقه دیرتر تحویل گرفتم ولی این شخص بسته پستی منو دیدی و بررسی هم کرده . سپاس گذارم پاسخگو باشید 🙏🙏

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بازرسی محتویات مرسله یا هر وسیله خصوصی فقط به حکم قانون و توسط مامور رسمی ممکن است اشخاس اگر بدون رضایت مالک بازرسی نماید قابل شکایت و پیگیری می باشد

سلام
جرمی مرتکب نشده

با سلام عنوان مجرمانه ای محرز نیست ولی شما از طریق اداره پست میتوانید اقدام کنید تا مامور مربوطه که بسته را به غیر از شما تحویل دادند پاسخگو باشند

سلام مامور پست مسئولیت دارد وایشان جرم خاصی مرتکب نشده

با سلام
عنوان مجرمانه ای شامل ایشون نخواهد شد

با سلام جرمی واقع نشده است .

با سلام
رفتار ایشان جرم محسوب نمی شود ولی در صورتیکه مامور پست بسته را به غیر مخاطب تحویل داده ، تخلف محسوب و قابل پیگیری است