طرح شکایت چگونه باید باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۶ #36386975

با سلام.
مدتی قبل از طریق شبکه های اجتماعی با شخصی آشنا شدم که در ابتدا خود را خانمی معرفی کرد که مشکل مالی داشته و نیاز به مبلغی پول برای درمان فرزند و مادر خود دارد. بدون مطالبه چیزی از ایشان ( طبق ادعای ایشان شهر محل سکونتشان با من متفاوت بود ) مبلغی به شماره کارتی که ادعا کردند متعلق به همسرشان است واریز کردم. این اتفاق در چندین مرحله افتاد و مبالغی به بهانه های دارو، ترخیص بیمارستان و....به عنوان قرض به ایشان پرداخت کردم. اما ایشان علیرغم اینکه کماکان میگویند که بدهی را پس خواهند داد با بهانه های مختلف از واریز وجه امتناع میکنند. ضمنا به اینکه اصل داستان و مشکلات و گرفتاریهای ایشان حقیقت داشته یا نه نیز میتوان شک کرد. به علاوه از شماره تلفنی که در تصرف ایشان است طی چندین پیامک اقرار به بدهکار بودن کرده اند. سوال اینجاست که حال که نام شخصی که پول به حساب ایشان واریز شده مشخص است و ادرس شعبه بانک محل افتتاح حساب ایشان را هم دارم طرح شکایت به چه گونه باید باشد؟به عنوان جرایم رایانه ای یا شکایت از شخص حقیقی؟ در محل شهر سکونت ایشان یا شهر من؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود جرمی واقع نشده است دادخواست خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید

سلام شما باید علیه کسی که پول را به حساب ایشان زده اید طرح دعوا نمایید

در اینجا جرمی صورت نگرفته است. چرا که با میل خود به نیت کمک ارسال نموده اید ، و ایشان نیز پس از دریافت وجه ، نیت به بازگرداندن وجه به شما دارند ، لذا شکایت کیفری به نتیجه نخواهد رسید.
در مورد واریز ها میتوانید دادخواست حقوقی با خواسته مطالبه وجه به طرفیت صاحب حساب تقدیم نمایید.

اولا از طریق شکایت کیفری به احتمال زیاد با منع تعقیب مواجه میشود زیرا به صرف دروغگویی مشمول عنوان کلاهبرداری نمیشود.از طریق حقوقی اقدام کنید.پیامکهای اقرار به دین کمک خوبی محسوب میشود.