زنا برای دو طرف چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۱۵ #36382095

مردی مجرد هستم و با خانمی مطلقه رابطه داشتم. حالا او از مصرف قرص ضد بارداری خودداری کرده و قصد و نیت نامعلومی در سر داره. درصورت تولد بچه راه اثبات اینکه متعلق به من هست وجود داره? اخه شنیدم dna هم از لحاظ قانونی خیلی قابل اتکا نیست. و اینکه تا زمانی که خودم اقرار به زنا نکنم اون خانم فقط مجازات میشه. تکلیف بچه چی میشه? جرم و مجازات من چی میشه? توبه در حضور قاضی چه تاثیری داره.. ممنون میشم پاسخم رو کامل با تمام ابعاد بدید..متشکرم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توبه اگر واقعی تشخیص داده شود میتواند از موارد تخفیف یا سقوط مجازات تلقی گردد.

با سلام از طریق آزمایش dna میتوان خواهان اثبات نسب شد .توبه از موجبات تخفیف مجازات میباشد

با درود توبه اگر محمول به صحت باشد از موجبات تخفیف یا ساقط کننده مجازات است

حد زنا برای غیر محصن جلد یا ۱۰۰ ضربه شلاق حدی است
و از طریق DAN اثبات نسب معتبر است و توبه در حضور قاضی ممکن است باعث بخشش شود اما اگر طرفین صرف ادعای زوجیت داشته باشید دیگر دادگاه جرم زنا را برای شما در نظز نمی گیرد و می توانید از طریق مصالحه و سازش این مشکل را حل کنید

اگر صیغه محرمیت خوانده باشید حتی اگر مکتوب هم نباشد رابطه شما شرعی است وزنا نمی باشد هیچکدام مانع شرعی ندارید.

سلام
در صورتیکه آزمایش DNA صورت گیرد ، انتساب طفل به شما کاملا محرز خواهد بود و در صورتیکه پیش از نتیجه آزمایش امر را انکار نمایید پس از روشن شدن امر ، به فریب مقامات قضایی نیز محکوم خواهید شد.
جرم شما زنا و مجازات هریک ۹۹ ضربه شلاق میباشد.

با توجه به مجرد بودن هر دو نفر مجازات شما ۱۰۰ ضربه شلاق حدی خواهد بود. همچنین طفل به زانیه و زانی منتسب نیست لیکن کلیه حقوق از جمله اخذ شناسنامه و پرداخت نفقه بر عهده شما بوده ولی از شما ارث نمی برد. در ضمن از طریق آزمایش های علمی اثبلت نسب به راحتی امکان پذیر هست.
پیشنهاد وکیل قبل از اینکه برچسب زنا زادگی بر روی طفل گذاشته شود با طرف مقابل مصالحه کنید.