بدلیل روابط این فرد در کلانتری محل؛ شکایت ما مبنی بر ورود به عنف به نتیجه نرسید، چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۰ #36309786

در تاریخ ۱۰ تیر ماه ۹۸.. در ساعت ۷ صبح سه نفر به منزل ما هجوم آوردن.. و شروع به ضرب و شتم کردن.. بدلیل اینکه یک نفر از اونها خود رو مامور اطلاعات معرفی میکنه و به حمایت این عنوان کذب بعد از گذشت ۶ ماه هیچ گونه کاری نتونستم بکنیم.. بدلیل روابط این فرد در کلانتری محل؛ علیرغم گزارش مامور کلانتری عملا این فرد به راحتی در حال زندگی عادی خود به سر میبرد
لطفا ما رو راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
شما تمام مدارک علیه شخص را آماده کرده و اگر شهود نیز دارید از طریق دادسرا اقدام به شکایت فرمایید و اگر عمل ماموران کلانتری نیز قابل اثبات است آن را نیز در شکوائیه قید فرمایید ولی مدارکی دال بر اثبات باید داشته باشید ولو ممکن است ماموران کلانتری نیز از شما با عنوان افترا شکایت داشته باشند و یا بازرسی ستاد فرماندهی استان نیز میتوانید مراجعه و در انجا طبق شواهدات اسامی نام ماموران خاطی را با عنوان ذکر کنید