کارمندان چرا هر کدام به نوعی مانع رسیدن زوجه به حقش میشوند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۸ #36295608

سلام وقتی چندین پرونده ۱.مطالبه مهریه ۲.ترک انفاق ۳ توقیف اموال۴. اعتراض ثالث ۵.اعسار زوج ۶.درخواست گواهی عدم سازش برای طلاق از طرف زوج.
در یک دادگاه مطرح شده و همه کارمندان از روند کند پروندهای زوجه و روند سریع پروندهای زوج خبر دارند و میدانند زوج در همه پروندها بجز اعسار وکیل دارد: کارمندان چرا هر کدام به نوعی مانع رسیدن زوجه به حقش میشوند؟ ایراد از کجا میتونه باشه؟ چطور لایحه ای به رییس دادگستری ارائه بدهم که اشاره به همه پروندها باشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر فکر میکنید کوتاهی عمدی در حقتان ایجاد میشود درخواست دیدار با رئیس دادگستری دهید و مراتب را گزارش و پیگیری نمایید

سلام اگر شما از رفتار کارمندی گلایه من باشید می توانید به رئیس دادگاه یا به رئیس مجتمع قضایی مربوطه یا به حفاظت اطلاعات دادگستری گزارش بنویسید و چنانچه کارمندی تخلف اداری انجام داده باشند می توانید به هیئت تخلفات اداری دادگستری شکایت کنید

اگر ایراد یا اشکالی در روند رسیدگی وجود دارد می توانید مراتب را به رییس دادگستری گزارش نمایید.

سلام
چنین چیزی که می گوید علی الاصول نباید اتفاق بیفتد ولی به هر حال اگر چنین رفتاری اتفاق افتاده باشد به احتمال زیاد ناشی از تراکم کار شعبه مربوطه است
و متاسفانه بعضا نیز کارمندان بد اخلاق و با رفتار ناشایست در همه ادارات از جمله دادگستری ممکن است وجود داشته باشند اگر شما از رفتار کارمندی گلایه من باشید می توانید به رئیس دادگاه ایشان یا به رئیس مجتمع قضایی مربوطه یا به حفاظت اطلاعات دادگستری گزارش بنویسید و چنانچه کارمندی تخلف اداری انجام داده باشند می توانید به هیئت تخلفات اداری دادگستری شکایت کنید

روال پرونده بستگی به میزان پرونده ها و تراکم کاری شعبه دارد و اگر تاخیر عمدی باشد بله موضوع را با لایحه ای به رییس دادگستری گزارش کنید

در مسایل مطرح شده فوق تنها برخی ایرادات نظام اداری به صورت کلی بیان شده و نکته خاصی برای پاسخگویی و راهنمایی وجود ندارد . اگر به صورت موردی مشکل خود را مطرح فرمایید امکان ارائه راهکار و راهنمایی میسر می باشد .

اگر ایراد یا اشکالی در روند رسیدگی وجود دارد می توانید مراتب را به رییس دادگستری و یا معاونت قضایی گزارش نمایید.