اعتبار مبایعه‌نامه بیشتر هست یا وکالت‌نامه و اقرار نامه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۳۷ #36274298

با سلام
ملکی دارم که مبایعه نامه اول خرید از مالک گم شده است و در بنگاه هم موجود نیست ولی مبایعه نامه های بعدی به ترتیب وجود دارن
اما وکالت نامه و اقرار نامه از همه مالکین وجود دارد
مالک اول حاضر به امضا دوباره نیست میگوید من به شما نفروخته ام
ایا مالک اول میتواند نسبت به ملک من ادعا داشته باشد
تکلیف چیست

ممنون

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای الزام به تنظیم سند رسمی نیاز است تا مبایعه نامه تمام ایادی قبلی تا رسیدن به مالک اولیه را داشته باشید لذا با توجه به توضیحات فوق میتوانید وجود بیع و انتقال توسط مالک اول را اثبات نمایید.

باید ترتب ایادی تا مالک اصلی رعایت شده و وجود داشته باشد و هر خریدار میتواند به فروشنده خود مراجعه کرده تا به مالک اصلی برسد، اگر مالک اصلی اقرار به مالکیت شخصی که ملک را از او خریده کرده باشد و مابقی مبایعه نامه ها تا ید قبل از شما وجود داشته باشد مشکلی در این خصوص ندارید

با سلام در خصوص ملکه هایی که به این صورت به فروش می رسد هر شخصی می تواند به فروشنده ماقبل خود مراجعه و ادعایی داشته باشد

سند رسمی به نام چ کسی است؟ قرارداد شما باید بررسی شود، آیا قید شده حق مالک اصلی محفوظ است؟ بهتر است ابتدا مدارک بررسی و سپس اظهارنامه و سپس دادخواست تنظیم شود

با سلام
اگر تسلسل وکالت نامه ها رعایت شده شما الان باید وکالتنامه فروش از مالک سند رسمی داشته باشین !!!!! با همون وکالت برای تنظیم سند رسمی اقدام کنید

باسلام
اگر مدرک ومبایعه نامه ای مبنی بر این که مالک اول به مالک بعدی که شما از اون خریدی در دست نباشد معامله شما با مالک به علت فروش مال غیر باطل است.اما اگرمدرک وسندی باشد دادخواست الزام به تنظیم سند دهید.

سلام ایرادی بر معامله شما با فروشنده ماقبل وارد نیست دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نمایید