درج عنوان شهیده روی سنگ قبر نیاز به مجوز قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۳۷ #36271194

با سلام و درود فراوان باتوجه به اینکه خواهرم توسط همسرش به قتل رسیده و مرحومه زنده سوزانده شد طبق فرمایش حضرت علی (ع)کنزالعمال، ج ۴، خبر ۲۰۹۰ پیامبر اکرم ص.کسی که به سبب بیماری خاص یا تحت شرایط خاص (مثل غرق شدن در آتش، زیر آوار، زن باردار) بمیرد.ناظر به این مصداق از معنای شهید است منع قانونی بابت درج نام شهیده روی سنگ مزار ایشان وجود دارد یا خیر؟
متنی یا شعری که روی مزار ایشان نوشته می شود نیز از لحاظ قانونی به چه صورت می باشد لطفا راهنمایی بفرمایید؟
آیا نیاز به مجوز گرفتن دارد (درج نام شهیده روی سنگ مزار )؟ اگر پاسخ مثبت است لطفا مراحل قانونی را بفرمایید.

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تعریف شهید در قانون جامع خدمت رسانی به ایثارگران آمده است و شخص عادی که به قتل می رسد مشمول این عنوان نیست .