اگه شوهرم خونه رو ترک کند؛ از لحاظ قانونی کار ایشون اشتباست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۹۴ #36269630

سلام خسته نباشین
من و همسرم چند ماهه با هم اختلاف داریم تو این مدت ایشون هر چند وقت یکبار منو خونه تنها میذاشتن و یک شب رو میرفتن خونه مامان شون.
این سری که اینکارو تکرار کردن منم رفتم خونه مامانم و گفتم تا تکلیفم روشن نشه دیگه نمیام
و اینکه ایشون هر سری میگفتن که برو خونه مامانت
الان از لحاظ قانونی کار ایشون اشتباست که هر سری یک شب نمیومد خونه یا کار من که الان رفتم خونه مامانم و میگم نمیام دیگه؟
ممنون از راهنمایی تون

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود زوج می‌تواند دادخواست الزام به تمکین مطرح نماید
اگر زوجه ناشزه محسوب شود مستحق نفقه نمیباشد و زوج می‌تواند تقاضای تجویز ازدواج مجدد را از دادگاه بنماید

همسرتان می تواند دادخواست الزام به تمکین شما را از طریق قضایی درخواست نماید

باسلام
متاسفانه برای اقدام همسرتان منع قانونی پیش بینی نشده،اما برای اقدام شما به ترک منزل چرا...همسرتان میتواند علیه شما دادخواست الزام به تمکین طرح نماید...عاقبت بخیر باشید.

می تواند دعوای الزام به تمکین طرح کند و در صورت اثبات، از دادگاه اجازه ازدواج مجدد اخذ می کند.

با خروج شما از منزل شما ناشزه محسوب میشود و نفقه به شما تعلق نمیگیرد در صورتی که دادخواست تمکین بدهد .اما شوهرتان خیر کار غیر قانونی انجام نداده است .بهتر است با علت یابی که چرا ایشان به این نحوه عمل میکند به فکر حل مشکل باشید تا انجام عمل متقابل

باسلام
خیر از لحاظ اخلاقی کار همسر شنا اشتباه است اما از نظر قانونی جرمی مرتکب نشده.در صورت ترک منزل از سوی شما ایشان میتوانند دادخواست تمکین دهند و در صورت عدم رجوع به منزل مشترک از سوی شما،ناشزه بودن شما بر دادگاه محرز خواهد شد

سلام
همسرتان می تواند دادخواست الزام به تمکین شما را از طریق قضایی درخواست نماید