چطوری باید جوابشونو بدم؟ ا

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۳ #36255547

دادگاه برای من رایی صادر کرده.
تو اون برگ رای چند تا سوال پرسیده حالا میخوام بدونم من چطوری باید جوابشونو بدم؟
اصلا من باید جواب بدم؟
چون نوشته تصمیم قطعیه

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورتی که دادنامه صادر شده و قطعی گردیده احتیاجی به جواب دادن و یا اعتراض دادن ندارد ضمن اینکه در دادنامه که سوال نمی پرسند این سوالات معمولا به معنی تاکید بر روی موضوعی می باشد.

با سلام دادنامه را به رویت احدی از همکاران برسانید

رای را ب رویت متخصصین برسانید تا اظهارنظر دقیق صورت گیرد

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سلام رای قطعی نیاز به پاسخ ندارد و احتمالا در راستای تشریح ماجرا سوالاتی در متن ذکر شده است و انچه مشخص است ان است که رای شما طبق بیانات خودتان صادر شده است و ارائه پاسخ دقیق نیاز به بررسی رای دارد

دادنامه صادره از دادگاه معمولا دارای سوال نیست ، و چنانچه مشتمل بر سوال باشد به معنی تاکید است. دادنامه پس از ختم رسیدگی صادر میگردد.

بدون رؤیت رای امکان اظهار نظر نیست ولی ظاهرا با توجه به آخر متن رای قطعی شده و امکان دفاع وجود ندارد.