آپارتمان پیش خرید شده در زمان مقرر تحویل نگردید، چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۶۴ #36243079

با سلام من یک آپارتمان در سال 96 پیش خرید کردم و تمامی واریزی های خود را به سازنده طبق قراداد پرداخت نمودم ولی ایشان طبق قراداد در زمان تارخ تحویل نتوانسته واحد را به من تحویل دهد والا حدود 7 ماه از زمان تحویل قراردادی گذشته وحال نیز با توجه به حاضر شدن نمی خواهد تحویل دهد در قراداد بسته شده حرفی از فسخ قرارداد به میان نیامده و خسارت روزانه روزی 100 هزار تومان و عدم تعهد طرفین نیز 50 میلیون تومان ذکر شده است .لطفاً مرا راهنمایی بفرمایید؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید دعوی خسارات ناشی از تاخیر در تحویل مورد پیش خریداری شده را بانضمام مطالبه وجه التزام را مطرح نمایید

با سلام
باتوجه به قرارداد تنظیم شده و عدم تحویل مبیع در زمان مقرر شما میبایست دادخواست الزام به ایفای تعهد(مبنی بر تحویل آپارتمان )به انضمام خسارات قراردادی را به طرفیت سازنده مطرح نمایید

سلام اگر قرارداد شما به صورت رسمی در دفترخانه تنظیم شده می بایست از طریق هیئت داوری اقدام به طرح دعوی کنید . هم چنین اگر قرارداد شما رسمی باشد ، خسارت تاخیر در انتقال سند و تحویل واحد بر مبنای قانون پیش فروش ساختمان محاسبه و به شما پرداخت می شود .
اما اگر قرارداد شما محضری نشده باید در قرارداد دقت شود که ایا حل اختلاف به داوری ارجاع شده یا خیر . اگر نشده باید سه دادخواست مستقل مطرح کنید . اول الزام به تحویل مبیع دوم الزام به اخذ پایان کار و تنظیم سند رسمی سوم مطالبه خسارت تاخیر در انجام تعهد روزانه به میزان ... ریال

با سلام شما اولا از گرفتن پایان کار و اخذ صورت مجلس تفکیکی مطمئن شوید. در صورت داشتن موارد ذکر شده دادخواست الزام به تنظیم سند به انضمام مطالبه خسارات تاخیر تادیه به مراجع حقوقی ذی صلاح مطرحه نمایید. وگرنه در صورت عدم شر ایط مذکور بایدبه عنوان خواسته شما الزام به اخذ پایان کار و اخذ صورت مجلس تفکیکی اضافه گردد

باتوجه به زمان تحویل آپارتمان و عدم تحویل طبق خسارتی که تعیین شده برای شما برآورد میشود وشما میتوانیددادخواست مطالبه خسارت خود را مطرح کنید.