عدم پرداخت نفقه دقیقا از چه زمانی است؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۵۱ #36241889

سلام و روز بخیر
همسر بنده سال گذشته در شهریور ماه خانه را ترک کرد ، من الزام به تمکین زدم ولی به علت نداشتن اجاره نامه ملزم به پرداخت ۲ ماه نفقه شدم بعد از آن پرونده بسیار کش پیدا کرد تا تیر ماه امسال که حکم الزام به تمکین را گرفتم بعد بردم اجرای احکام و مامور گرفتم و ... ولی هنوز حکم نشوز صادر نشده خانم از اسفند ماه پارسال محکوم به تمکین شده میخواستم بدانم این مدت نفقه بهش تعلق میگیرد یا خیر؟ و این کش پیدا کردن پرونده باعث نشود که بتواند برای عدم پرداخت نفقه حکم طلاق بگیرد ممنون از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی نفقه
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بعدازناشزه شدن زوجه امکان دریافت نفقه نمی باشد.

با سلام
توجه داشته باشید شما پس از اینکه گواهی نشوز را از دادگاه گرفتید می توانید نفقه پرداخت نکنید.

پس از صدور رای قطعی ناشزگی زن نفقه به زن تعلق نخواهد گرفت

درود
بله نفقه تعلق می گیرد تا زمانی که به موجب حکم قطعی ناشزه نشده اند.

درود
تا زمانی که حکم قطعی بابت نشوز زوجه صادر نشده ایشان مستحق نفقه می باشند .

پس از صدور گواهی نشوز مستحق نفقه نخواهند بود

سلام بعد از ناشزه شدن زوجه نفقه تعلق نمیگیرد موفق باشد