شوهرم بیرونم کرده میتونه بعدا در دادگاه درخواست برگردوندن طلاهامو بکنه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۹ #36240230

سلام شوهرم بیرونم کرده میتونم برای خرجی بدون اجازه اون طلاهای عروسیمو بفروشم؟ میتونه بعدا تو دادگاه درخواست طلاهامو بکنه؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شمامی توانید با خیال راحت تمام طلاهایتان را بفروشید این ها به شما تعلق دارد

خیر نمی تواند

اگر طلاهای عروسی متعلق به شماست ، به عنوان مالک حق هرگونه اقدام و تصمیم درمورد طلاها را دارید ازجمله فروش آنها

باسلام
چون طلاها به شما هدیه داده شده است در صورت فروش طلاها چون عین آنها موجود نیست شوهرتان دیگر نمی تواند آنها را از شما استرداد کند

چون هدیه بوده است میتوانید طلاها را بفروشید و در صورتی که طلاها موجود نباشد ایشان نمیتواند درخواست استرداد دهد .

باسلام چنانچه برای طلاها شما فاکتور دارید ایشان به هیچ وجه نمی‌تواند آنها را خرج نمایند ولی اگر فاکتور ندارید ایشان می تواند به راحتی آنها را خرج نماید