آیا ثبت نام در بورس توسط دادگاه و اداره ثبت و اسناد قابل ردیابی است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۲۲ #36238349

باسلام خدمت شما، بنده میخوام در بورس ثبت نام کنم و با توجه به اینکه همسرم از طریق ثبت اسناد مهریه اش اجرا گذاشته و ماهیانه یکچهارم حقوقم برداشته میشه ایا اگر در بورس ثبت نام کنم قابل ردیابی است و حسابم مسدود میشه؟ راه کار چیست؟

مشاوره حقوقی بورس
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. در بازار سرمایه یا همان بورس، شرکتی وجود دارد به نام " شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه" این شرکت مطابق بند ۷ ماده ۱ قانون بازار اوراق بهادار مصوب سال ۱۳۸۴؛ شرکتی است که امور مربوط به ثبت، نگهداری، انتقال مالکیت اوراق بهادار و تسویه وجوه را انجام می دهد. در واقع این شرکت کلیه اطلاعات سهامداری شما را دارد. برای مثال تعداد سهامی که شما از شرکت های مختلف خریداری کرده اید و همچنین ارزش روز این سهام در شرکت شرکت سپرده گذاری که زیر نظر بورس است موجود می باشد و از اطریق اجرای احکام دادگاه و اداره اجرای ثبت قابلیت استعلام وجود دارد و این شرکت می تواند حسب دستور دادگاه یا اجرای ثبت سهام شما را توقیف و در بازار معاملات برخط به فروش برساند وجوه آن را به حساب دادگاه واریز نماید. بنابراین به قول خودتان سرمایه گذاری در بورس به راحتی قابل ردیابی است.

بله بی شک قابل شناسایی است

قطعا قابل استعلام و قابل توقیف است.

باسلام
اگر مطلع گردند میتوانند توقیف نمایند

بله با ارائه کد ملی شما سازمان بورس پاسخ مثبت خواهد داد

بله در صورتیکه استعلام شود مشخص می شود و قابل توقیف است