به جرم آدم ربایی شکایت کردن؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۸ #36235424

من و مادرم با برادرم با دو نفر درگیر شدیم یکی از طرفای درگیر کشیدیم داخل کوچه و بعد از لحظه ای نفر دوم درگیر هم میاد داخل کوچه و ما را میزنن مامور اومد تو صحنه گزارش ما را نوشت و رفت اون دو نفر درگیر از صحنه فرار کردن دو روز بعد دو نفر درگیر میرن آگاهی از دست ما به جرم ادم ربایی دو ضرب و جرح شکایت میکنن ما را آگاهی خواستند دوربین مداربسته صحنه را ضبط کرده بود دادیم رفتیم بازپرس قرار منع تعقیب صادر شد بخاطر ادم ربایی بعدش بازپرس پرونده گفت طرف نامه پزشک قانونی آورده که باید دیه بدهید تو نامه پزشک قانونی نوشته بود سوراخ شدن ماکولای چشم چپ در۳ یا ۴ روز گذشته درگیری ما تاریخ دهم بود طرف که رفته پزشک قانونی چهار دهم بود شش ماه هم طول درمان دادن بعدش طرف در بازپرسی نوشته بود که بنده انگشت خود را زدم به چشمش که داره کور میشه درحالی که دوربین مداربسته نشون میده طرف سالم داره می ره از صحنه و بعد از اینکه مامور اومد اونا فرار کردن چرد اگر چشمش آسیب میدید چرا در صحنه نماندن تا مامور بیا صورتجلسه کنه چرا دو روز بعدش رفتن آگاهی به جرم ادم ربایی شکایت کردن از آگاهی نامه گرفتن برای پزشک قانونی اونا تا دیدن به ما ضربه زدن رفتن خودشون انگشت کردن تو چشمش ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام وقت شما بخیر
در صورتی که درخواست بازبینی مجدد فیلم ضبط شده را داشته باشید موضوع مجدد بررسی شود اگر در موضوع رای صادر شده به رای اعتراض نمایید و تقاضای رسیدگی نمایید.چنانچه از سامانه بنیاد وکلا درخواست ارزیابی نمایید قطعا با شرح مفصلتر امکان دریافت پاسخ بهتری خواهید داشت.موفق باشید

باسلام
برای اثبات جرم آدم ربایی عناصر آن باید مواجه باشد در غیر اینصورت جرم آدم ربایی اثبات نخواهد شد
برای وجود عناصر یا عدم وجود بایستی پرونده شما مطالعه گردد