لغو حضانت طفل پسر ۵ ساله از مادر با این مدارک ممکن می‌باشد؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۱۲ #36230588

با سلام
۱_ زوجه چند مورد خودکشی کرده که استعلام فوریت پزسکی هست بعلاوه استشهادیه و شهادت شهود و آثار خود زنی روی دست‌ها
۲_ قرار جلب به دادرسی به اتهامات توهین تهمت افترا خیانت در امانت و جعل و استفاده از سند مجعول و ضرب و جرح عمدی برای زوجه صادر شده
۳- صورت جلسه کلانتری خدمات که در خصوص دستور موقت ملاقات که گفته حاضر به تحویل تحویل به پدر برای ملاقات نیستم
۴_ پیام‌های تحدید آمیز و فحاشی
۵_ خارج کردن طفل از شهر محل سکونت و ممانعت از ارتباط طفل با پدر به استناد صورت جلسه کلانتری
۶_ اقرار به مصرف قرص اعصاب در پیام ها بعلاوه معاینات پزشک اعصاب روان به استناد دفترچه بیمه
۷_ ضرب و جرح زوج به دست زوجه با نامه پزشکی قانونی
۸_ اشتغال زوجه بدون‌ رضایت زوج که طفل رو در خونه پدر مادرش رها میکنه و‌ مادرش بخاطر سکته مغزی زمین‌ گیره و پدرشم چندین ازدواج‌ دیگه کرده و خونه‌ پیدا‌ نمیشه
ممنون

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید در این خصوص دادخواستی تنظیم نمایید
نتیجه قابل پیشبینی نیست

وقت بخیر دادخواست سلب حضانت به علت عدم صلاحیت را مطرح بفرمایید

باسلام. دادخواستی دراین خصوص مطرح نمایید،تصمیم گیری به نظر قاضی دادگاه بستگی دارد وقابل پیش بینی نمی باشد.

با سلام
بله با استناد و اثبات ادعای شما در دادگاه ، این شرایط میتواند سلب حضانت طفل از مادر شود

با سلام
تمامی این موارد بستگی به نظر قاضی دارد.

باسلام دادخواستی دراین خصوص مطرح نمایید،تصمیم گیری به نظر قاضی دادگاه بستگی دارد وقابل پیش بینی نمی باشد.

با سلام،دادخواست سلب حضانت به علت عدم صلاحیت را مطرح بفرمایید به پیوست مستندات مذکور.