دادگاه خانمم را به پزشک قانونی میفرستد بابت معاینه برای شرایط حضانت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۰ #36223415

سلام خسته نباشید
دادگاه تمکین خانمم را به پزشک قانونی میفرستند بابت اینکه آیا میتواند از بچه نگه داری کند یا نه و سلامت روحی و روانی دارد یا نه؟ به نظرتان پزشک قانونی چیکار میکنه؟ مثلا تست سوال یا معاینه می کنند؟ ممنونم از راهنمائیتون

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنظر نمی رسد در موضوع تمکین بحث سلامت روانی زوجه مطرح باشد
ولی در موضوع حضانت پاسخ مثبت است

در صورتی که شما ادعایی در خصوص سلامت همسرتان داشته باشید امکان معرفی به پزشکی قانونی وجود دارد . پزشکی قانونی از طریق انجام تست های شخصیتی و سایر روشهای علمی اقدام به معاینه نموده و نتیجه را به دادگاه اعلام خواهد کرد .