از من شکایت اجرت المثل شده، من با چه عنوانی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۳ #36213326

با سلام و خسته نباشید
پدر من یک ملک تجاری به صورت سند قطعی غیر منقول با بیع شرط با این مضمون توضیحات و نیز فروشنده حق انتفاع و هر گونه حق و حقوق و دیگر از جمله عین یا منفعت و غیره تا زمان حیات برای خود محفوظ داشته و این امر مورد قبول خریدران واقع گردید از سال ۹۱ به صورت اجاره نامه عادی تابع ۷۶ اجاره داده ام چهارعدد از اجاره نامه امضا و اثر انگشت زیر اجاره نامه و موجود نیست فقط دو عدد اجاره نامه با امضا و اثر انگشت قید شده است و از من شکایت اجرت المثل کرده است
شکایت پدر من شامل شکایت اجرت المثل می شود یا اجرت المسمی؟
با توجه قرارداد های که به صورت مکتوب موجود است؟
با تشکر از راهنمایی شما وهمکاران گرامی.

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عقد اجاره به محض انقضاء مدت بر طرف میشود و اگر پس از انقضاء آن مستاجر عین مستاجره را بدون اذن مالک مدتی در تصرف خود نگاه دارد موجر برای مدت مزبور مستحق اجرت المثل خواهد بود اگر چه مستاجر استیفاء منفعت نکرده باشد و اگر با اجازه مالک در تصرف نگاه دارد وقتی باید اجرت المثل بدهد که استیفاء منفعت کرده باشد مگر اینکه مالک اجازه داده باشد که مجانا” استفاده نماید.