مهلت اخطاریه جهت پرداخت دیه به محکوم علیه توسط اجرای احکام معمولا چند روز است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۲ #36212078

من شاکی پرونده هستم و دادگاه تجدیدنظر نیز تجدیدنظر خواهی متهم مبنی برضرب وشتم عمدی رو رد کرد.با توجه به اینکه تاریخ وقوع جرم در۳۰مرداد ۱۴۰۰ اتفاق افتاده است برای پرداخت دیه به محکوم علیه از این تاریخ به مدت یکسال فرصت پرداخت دیه داده شده است.اگر محکوم علیه تا۳۰مرداد ۱۴۰۱ از پرداخت دیه اجتناب کنه اخطاریه توسط اجرای احکام صادر خواهد شد مهلت اخطاریه معمولا چند روز است؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا ده روز می بایست مفاد حکم را اجرا نماید، در غیر این صورت امکان جلب یا توقیف اموال وجود دارد

درود
به مدت یک هفته تا ده روز درصورتی برای پرداخت هیچ اقدامی نکند به درخواست شما امکان جلب یا توقیف اموال به همراه دارد

سلام معمولا ده روز فرصت داده می‌شود،در هر صورت ایشان می توانند تقاضای اعسار و شما میتوانید حسب مورد جلب یا توقیف اموال و ممنوع الخدماتی را بخواهید

سلام .اگر اقدامی از سوی شما انجام نگیرد امکان جلب وجود دارد...

اگر تقاضای اعسار ندهد امکان جلب وجود دارد

سلام و درود
موقع فرا رسیدن اجراء جهت پرداخت دیه دز صورت عدم پرداخت امکان جلب یا توقیف اموال وجود دارد