حالا که من رفتم بیعانه دادم و منزل بهتری پیدا کردم، میگه پول ندارم، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۶ #36174768

باسلام،
بنده مستاجر هستم، تابستان امسال یعنی ۵ ماه قبل، منزلی را اجاره نمودم، چون اتاقها درب چوبی نداشت، مقرر شد بنده درها را نصب کنم و از اجاره کم کنم یا پس از پایان قرارداد همراه با پول ودیعه بهم عودت بده، متاسفانه موجر زیر حرفش زده و قبول نمیکنه، کولر و آبگرمکن یک هفته پس از اجاره ملک خراب شد با هزینه خودم تعمیر کردم، چاه فاضلاب آشپزخونه گرفته خودم درست کردم، الان هم ده روزه فاضلاب دستشویی گرفته درستش نمیکنه، من هم دوتا اجاره بهش ندادم تا اینها را درست کنه، به من گفت تخلیه کن، حالا که من رفتم بیعانه دادم و منزل بهتری پیدا کردم، میگه پول ندارم، مستاجر بگذار جای خودت و برو، نگ زدم ۱۱۰ اومدن صورتجلسه کردن که فاضلاب دست‌شویی تا کف حیاط اومده،
سوالم این هست با توجه به اینکه ایشان مشکلات و احد اجاره ای خودش را برطرف نمیکنه، و مادر سختی شدید هستیم و ادامه سکونت برایمان مشکل هست، آیا میتوان از طریق مراجع قضایی پیگیر موضوع شوم، ضمنا بنگاه، همسایه ها، در جریانن؟؟؟؟؟
باتشکر

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در ابتدا سهی کنید با گفتگو با همسایگان و شخص املاکی به عنوان واسطه مشکل را حل کنید
لکن اقدام قضایی شما به این مسئله بستگی دارد که در سوال خویش به آن اشاره نکردید
مدت اجاره نامه چقدر بوده
اگر اجاره نامه منقضی نشده
شما و شخص موجر توافق بر فسخ (اقاله) نمودید آیا این موضوع را در اجاره نامه قید کرده اید
اقدام قضایی شما زمان بر هست لکن در صورت عدم ایفای تعهدات از جانب موجر به ناچار از طرق ذیل اقدام کنید و دادخواست تخصصی تنظیم گردد
۱ تقاضای صدور حکم مبنی بر اثبات اقاله اجاره نامه
۲ استرداد ودیعه به مبلغ .... ریال با احتساب تاخیر تادیه و هزینه دادرسی
۳بدوا صدور تامین خواسته
دلایل و منضمات : اگر تخلیه زودتر از موعد را در اجاره نامه قید نموده اید به آن استناد در غیر اینصورت به استماع شهادت شهود با تنظیم استشهادیه استناد نمایید