آیا برای ثبت نام در سایت های سفارش غذا، نام جعلی زده شود جرمی صورت گرفته؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۲۴ #36170580

سلام آیا برای ثبت نام در سایت های سفارش غذا (اسم و فامیل جعلی ) بزنیم جرم هستش ؟

مشاوره حقوقی جعل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف ثبت نام‌ ، بانام جعلی جرم نیست ازطرفی چه لزومی دارد که نام جعلی به کاربرید ، لذا نظر جامع نمی توان‌ارائه داد

باسلام صرف این موضوع هیچ گونه جرمی انجام نگردیده است

خیر وصف مجرمانه ندارد و تا زمانیکه سو استفاده نکنید جرم نیست

سلام صرف این کار علیرغم غیراخلاقی بودن به نظر وصف مجرمانه ندارد مگر انکه از این طریق سواستفاده نمایید یا مزاحمتی ایجاد کنید....

سلام
موضوع تا به اینجای کار وصف مجرمانه ندارد.
ولی اگر از این طریق (فرضا با سفارش غذا به نام دیگران) برای کسی مزاحمت ایجاد کنید مرتکب جرم شدید.