آیا میتوان از دادگاه مربوطه درخواست ابطال سند را اعلام نمود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۹۵ #36151820

باسلام
باتوجه به اینکه مزایده انجام گرفته بعد از مزایده سند به نام طرف مقابل خورده و یکماه از تاریخ ثبت سند گذشته است بعد از همه این اقدامات متوجه اشکالاتی در مزایده شده ایم آیا میتوان از دادگاه مربوطه درخواست ابطال سند را اعلام نمود ؟
باتشکر

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .سوال مبهم است.

بادرودوسلام سوال شما نامفهوم می باشد.

با درود سوال خود را دقیق مطرح بفرمائید

سلام سوال شما مبهم هست دقیقا چه اشکالاتی در روند مزایده بوده؟طبق قانون باید اگر خلل اساسی به مزایده وارده تقاضای ابطال مزایده وهمزمان یا متعاقب آن ابطال سند خواسته بشه

با سلام
سوال شماومبهم و بصورت کلی است بایستی مشخص بفرمایید دلیل اعتقاد شما در مورد ابطال مزایده چیست؟

بطور کلی در ماده ۱۳۶ قانون اجرای احکام مدنی آورده شده
: در موارد زیر فروش از درجه اعتبار ساقط و مزایده تجدید می‌شود:

هر گاه فروش در غیر روز و ساعت معین یا در غیر محلی که به موجب آگهی تعیین گردیده به عمل آید.
هر گاه کسی را بدون جهت قانونی مانع از خرید شوند و یا بالاترین قیمتی را که خواسته است رد نماید.
در صورتی که مزایده بدون حضور نماینده دادسرا باشد.
در صورتی که خریدار طبق ماده ۱۲۷ ممنوع از خرید بوده باشد.

‌شکایت راجع به تخلف از مقررات مزایده در موارد مذکور ظرف یک هفته از تاریخ فروش به دادگاه داده می‌شود و قبل از انقضای مهلت مذکور یا قبل از ‌اتخاذ تصمیم دادگاه (‌در صورت وصول شکایت) مال به خریدار تسلیم نخواهد شد.

شکایت راجع به تنظیم صورت ملک و ارزیابی آن و تخلف از مقررات مزایده و سایر اقدامات دادورز (‌ مامور اجرا) ظرف یک هفته از ‌تاریخ وقوع به دادگاهی که دادورز (مامور اجرا) در آنجا ماموریت دارد داده می‌شود دادگاه در وقت فوق‌العاده به موضوع شکایت رسیدگی و در صورتی ‌که شکایت را وارد و مؤثر دانست اقدامی را که برخلاف مقررات شده است ابطال و دستور مقتضی صادر خواهد نمود. قبل از اینکه دادگاه در موضوع‌ شکایت اظهار نظر نماید سند انتقال داده نمی‌شود