آیا میتوانم از زوجه تعهد بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۱ #36082167

سلام. حقیر همسری دارم مدتی هست که ایشون بسیار لجباز و تند خو و آب رو بر شده اند. بطوری که تو خونه صداشو میندازه تو گلو و اصلا توجهی به تذکرات من نمیدهند. و بی احترامی به خانوادم دارند. چند روز پیش رفتیم عید دیدنی. چون پدرم عمل کرده بودند. و مدتی بود نرفته بودیم خونه مادرم و اینکه از حدود ۱۸ ماه پیش مادرم خونه ما نمیاد بخاطر بی ادبی همسرم. وقتی رفتیم خونشون و مواجه شدیم با عدم حضور پدرم. همسرجان (خانوممو میگم) تو جمع جلوی مادرم فرمود که ما بخاطر پدر اومدیم فقط. . . بعد اینکه پدرم کلا نیومدن همسر با لحنی بسیار تند و زننده بهم گفت پاشو بریم. و تو مسیر برگشت و با بچه بغل توی خیابون هرچی از دهنش در اومد نثارم کرد و از وسط خیابون حرکت میکرد بطوری که ماشین ها برایش بوق میزدند که بره کنار. انگار و انگار. و من از ترس ابرو جرات خیلی نکردم بیارمش کنار. وقتی رسید خونه با همان شرایط حضور در حمام امد داخل نشیمن و پرده هارو کنار زد و لخت مادر زاد در حال پاک کردن شیشه ها شد که عصبانیت شدید من را شامل شد و از خونه انداختمش بیرون برود منزل پدرش. که ظاهرا با وساطت پدرش و کلی صحبت و اینکه باید بهم تعهد مهظری بدهد برگشت. و حالا میخواهم تعهد مهظری بگیرم از ایشون که تکرار نکنند. میخوام راهنماییم بفرمایید در این موضوع. و ایا این کارو بکنم و تعهد بگیرم یا نه؟؟ خودمم شغل خیلی حساسی دارم...
منتظر جواب و راهنماییتون هستم

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تصمیم گیری در این خصوص به انتخاب شخص شما میباشد لیکن بنظر نمیرسد اخذ تعهد محضری کمکی در این خصوص محسوب شود.

درودبرشما
اساس بنیان خانواده مبنی بر احترام ومحبت کردن است لذا وقتی قواعدحقوقی حاکم برروابط خانوادگی باشد نمی توان انتظار زندگی توام باارامشی پیش بینی نمود بهتراست درجلسات مشاوره نزداهل فن همراه با همسرخود شرکت کنید.

سلام.دادخواست طلاق عسر حرج مطرح نموده و بدلیل سورفتار و سومعاشرت زوج و در اثنا رسیدگی در صورتی که موقعیتی جهت صلح و سازش پیش اید طی صورتجلسه دادگاه از زوج تعهد مبنی بر عدم تکرار رفتار گذشته اخذ میگردد.