چگونه می‌توانم شکایت مجدد انجام دهم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۵۶ #36064190

باسلام و تشکر از کمک و مشاوره های قبلی شما وکلای عزیز
قبلا” خدمتتان پرسیده بودم که بنده یک چک ۱۰ تومانی به شخصی دادم که در جلسه ای در حضور شهود وجه چک را نقدی به آن شخص دادم و چک را تسویه نمودم که آن شخص به بهانه اینکه چک همراهم نیست در حضور شهود عنوان نمود لاشه چک بصورت امانت مزد من آیت تا نهایتا فردا بهت میدمش متاسفانه چک را مسترد ننمود و چک را اجرا گذاشت و از من شکایت چک کرد و حساب‌هایم و خودرو من را توقیف نمود. بنده به استناد مدارکی و همچنین داشتن شهود شکایت خیانت در امانت کردم که بازپرس گفت فلان تاریخ شهود را بیاور که در عمان تاریخ ضمن مراجعه متوجه شدیم قبلا رای نهایی منع تعقیب صادر شده که اعتراض کردیم ولی مجددا با وجود اظهار به دادن شاهد بدون دعوت شهود اعتراض رد و رای قطعی شد.(حدود یکهفته پیش)
حال طبق راهنمایی شما عزیزان بنده از ۲نفر از شهود معتبر استشهادیه کامل و دقیق با امضا و اثر انگشت آنها که علاوه بر شهادت اعلام نمودند در هر دادگاهی حاضر به شهادت نزد قاضی نیز میباشند و همچنین مابقی اسناد و مدارک را آماده نمودم
ضمنا بجز شاهدین فرد دیگری که از نزدیکان آن شخص متهم می‌باشد با دستخط خود روی کاغذ نوشته آیت که چک تسویه گردید اما امضا ننموده حال از شکا تقاضا دارم:
ما دست نوشته برادر آن شخص که مکتوب کرده چک تسویه شده است را چگونه می‌توانم استفاده کنن در دادگاه؟
باتشکر

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

لایحه خود را باستناد به مدارک و مستندات موجود و شهادت شهود و رسید عادی برادر وی تنظیم و به دادگاه تقدیم نمایید

با سلام
شکایت را با دلایل جدید نزد دادستانی مطرح نمایید تا به درخواست دادستان و تجویز دادگاه مجددا رسیدگی شود

شما میتوانید دادخواست استرداد لاشه چک را طرح کنید

با سلام
بهتر بود ابتدا با ارسال اظهارنامه ای ایشان را ملزم به استرداد لاشه چک مینمودید و قید میکردید در صورت عدم استرداد در محاکم قضایی به جرم خیانت در امانت بر علیه ایشان اقدام خواهید نمود
حال با تنظیم و تقدیم لایحه ای دست نوشته و استشهادیه را ضمیمه آن نموده و به دادگاه ارایه نمایید

سلام.یک لایحه بنویسید کل مدارک را هم ضمیمه آن کنید اعم از شهاد ت شهود ورسید عادی برادر ایشان را وبه دادگاه تحویل نمایید.

ضمن تقدیم لایحه به دادگاه میتوانید این رسید را پیوست کرده و از دادگاه نیز درخواست کنید برادر ایشان را به جلسه دادرسی دعوت نمایند

به استناد ماده۲۷۸دادرسی کیفری می توانید شکایت کنید با ریاست دادگاه صحبت کنید.متن بدون امضا هم قابل انتساب واثبات است اگرمنکرشود راکارشناس خط