مشهدم اون شیراز محل رابطه نامشروع مادون زنا شیراز بوده باید برم دادسرا شیراز شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۵۶۶ #36062657

من به مدت یک سال با دختری از شهر دیگر رابطه نامشروع داشتم و این رابطه سه ماه پیش با خیانت اون شخص تموم شد. از اونجایی ک تو قانون واسه اینطور خیانت و شکستن دل آدما و بهم ریختن زندگی شون جرمی درنظر گرفته نشده، میخوام مطابق ماده ۶۳۷ ازش شکایت کنم وخودمم محکوم میشم مشکلی ندارم. حتی اگه بگه توبه کردم و بخشیده بشه هم همینه پاش ب دادگاه برسه برای من کافیه.
فیلم کامل و واضح با چهره و حین رابطه از جفتمون موجوده و مدارک دیگه هست و همچینین تمام اطلاعات اون دختر هست
دیگ اینکه اینکار سو پیشینه حساب میشه؟
و چون من خودمم مجرمم میتونم همچین شکایتی بکنم؟
کل این پروسه ها بیشتر از سه ماه طول میکشه؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادگاه محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است.و شما هم متهم هستید.و برای شما هم سابقه خواهد شد.

باسلام. چه شکایتی! وقتی شما در این دعوا ذی نفع به حساب نمی ایید وخودتان طرف دیگر این رابطه نامشروع هستید!!
به هرحال در صورت اثبات این رابطه هردو محکوم خواهید شد و سوء پیشینه به حساب خواهد آمد‌.

دادگاه محل وقوع جرم صالح می باشد و درصورت اثبات سابقه محسوب خواهدشد

با سلام
دادگاه شیراز صالح به رسیدگی است
در صورت اثبات سو پیشینه خواهد شد

دادگاه محل وقوع جرم صالح است

سلام
دادگاه شیراز صالح به رسیدگی است
در صورت اثبات سو پیشینه خواهد شد

سلام دادگاه صالح به رسیدگی دادگستری شیراز است .