مستاجر طلب ودیعه را از من دارد، چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۴ #36058167

شش ماه است که خانه ام را به یک زن و شوهر اجاره داده ام اما متاسفانه آنها اجاره هر ماه را با یکی دو ماه تاخیر پرداخت می کنند به دلیل اینکه خودشان جواب تلفن مرا نمیدادند به بنگاه پیام دادم که اگر پولم را نمی خواهند بدهند تخلیه کنند به خودشان هم پیام دادم اما همان شب دوباره تلفنی با بنگاه دار صحبت کردم و حرفم را پس گرفتم به مستاجر هم گفتم طبق قرارداد تا یک سال بماند البته این پیام را پس از آن بارها و بارها به او داده ام و تلفنی هم یک بار حدود نیم ساعت با او در حضور املاکی صحبت کردم و راضی شد بماند و حتی فردای آن روز یک ماه اجاره را پرداخت کرده حال پس از سه روز میگه تو گفتی تخلیه کن من میخوام برم من پولم رو می خوام اگه ندی ازت شکایت می کنم.
به نظرتون چکار کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ایشان باید به مفاد قرارداد پایبند باشند و اگر میخواهند زودتر از موعد تخلیه کنند یا باید رضایت شما را جلب کنند یا بعد از فسخ قرارداد باشد در غیر اینصورت میتوانید از ضمانت اجرایی که در قرارداد ذکر شده است استفاده نمائید.
شما میتوانید به ایشان بگوئید مستاجر دیگری برای شما پیدا کنند و بعد از آن ودیعه را پرداخت میکنید و تخلیه کنند.