نشراکاذیب درمورد مال مشروع چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۹ #36055447

با سلام وخسته نباشید
بنده زمینی را خریداری نمودم پس از گذشت مدتی خواستم زمین را بفروشم فردی دراین میان ادعای مالکیت زمین بنده رامی نمود به هربنگاهی که می رفتم می گفتن زمین شما مشکل داره ناچارزمین را به قیمت بسیارکمی فروختم وخریدار در ان احداث بنا نمودفردی که ادعای مالکیت می کرد از کسی که زمین رابه بنده فروخته بود شکایت کرد و فروشنده از اتهام مبرا شدوحکم هم آمد
سوال بنده اینجاست که
ایامی توانم از کسی که ادعای مالکیت زمین بنده رامی نمود به جرم اینکه باعث شده من زمین رابه قیمت بسیار کم فروخته ام شکایت کنم لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام ضمن تایید اینکه عمل شخص یاد شده از نظر اخلاقی ناپسند بوده ولی در نهایت بیع در کمال آزادی اراده و اختیار شما و بدور از هرگونه اکراه و اجبار محقق شده و طرف خریدار نقشی در این اعمال نداشته است بنابراین متاسفانه عمل مرتکب از بعد کیفری قابل تعقیب نیست.