آیا بانک به شخصی که گواهی عدم پرداخت برایش صادر شده اطلاع میدهد که مبلغ مسدود است بیاید و چک را وصول کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۶۶ #36050953

سلام،
وقت به خیر
در ۱۸ شهریور ماه برای قرارداد کابینت چکی به مبلغ سی میلیون تومان برای تاریخ ۵ آبان صادر کردم با اینکه موجودی داشتم در حساب اما در تاریخ ۸ آبان به علت مخدوش بودن مندرجات برگشت خورد! آیا امکان تعقیب کیفری دارد؟ و اینکه بعد از اینکه متوجه شدم سریعا با اینترنت بانک مبلغ سی میلیون تومان را برای تامین موجودی چک برگشتی مسدود کردم، آیا بانک به شخصی که گواهی عدم پرداخت برایش صادر شده اطلاع میدهد که مبلغ مسدود است بیاید و چک را وصول کند؟ باتشکر

مشاوره حقوقی چک
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر،بانک به شخصی که چک در ید آن است اطلاعی نمی‌دهد و این امر به عهده ی شماست.

سلام ، خیر بانک اطلاع نمی‌ده ، چک مخدوش کلا قابل وصول نیست و شخص می‌تونه از شما شکایت کیفری کنه ، بهتره پیداش کنید و لاشه چک رو دریافت و پول رو بهش بپردازید

"با سلام"
بانک اطلاع نمیدهد و این امر بر عهده شماست

با توجه ب تادیه مبلغ چک قرار تعقیب موقوف خواهد شد و جای نگرانی ندارد

ازآنجاکه مبلغ مذکورراواریز نموده اید جای نگرانی نیست

شما میتوانید به دارنده اطلاع دهید تا مراجعه کرده ومبلغ چک برگشتی را دریافت کند. ولی درهرصورت پس از واریز مبلغ ، شکایت کیفری منتفی میشود.

بانک به دارنده چک اعلام نمیکند ولی تودیع و توقیف مبلغ به وسیله شما موجب ازاله آثار برگشتی شده و در صورت شکایت نیز میتوانید با ارائه گواهی از بانک محال الیه موجبات صدور قرار منع تعقیب را فراهم آورید .