اعتراض به نظر کارشناس تعدیل نفقه نتیجه میدهد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۸۱۰ #36030655

سلام برای تعدیل نفقه دادخواست دادم کارشناس جوابشو ارائه داده ومهندس هستم موقعیت مالی وتحصیلی بنده خونواده وسنجیدن وکارشناس ماهی ۳۲۰۰ بابت نفقه و ۴م بابت مسکن واثاث وجمعا۷۲۰۰ تعیین کرده حالا همسرم بااینکه ۴سال ونیم منوترک کرده اومده وکیل گرفته وکیلش لایحه داده که من پرونده کیفری دارم و....(پرونده کیفریم: با یه آقایی که کلامونو برداشته بودن و پیش خرید کرده بودیم وتحویل ندادن وچکشون برگشت خورد و با اینکه رسید و شاهد و امضا و انگشت داشت یه شعبه شکایت کرد که به ازدواج موقتشو ندر اومدم که منع تعقیب صادر شد و شعبه ای که من چک و از شکن شکایت کردم ادعای فریب درازدواج (ولی شعبه که توضیح دادم عرض کردم منع تعقیب صادر شد )وخیانت درامانت چک وکلاهبرداری و...مطرح کرده وهمچنان پرونده رای صادر نشده و بازه ،حالا وکیل همسرم به این موضوع اشاره کرده دردادگاه حقوقی واعتراض به کارشناس ودرخواست هییت ۳نفره داده آیا این موضوعی که مطرح کرده نفقه ومسکن و....رو از بین میبره یا کم میکنن؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر پرونده کیفری به نفقه منوط نیست

سلام پرونده ای که در جریان است روی نفقه تاثیری نخواهد گذاشت

بادرودوسلام پرونده کیفری به نفقه منوط و مرتبط نمی باشد.

درود، خیر پرونده کیفری شما به نفقه ارتباطی ندارد.

پرونده کیفری ارتباطی به نفقه ندارد

پرونده حقوقی و کیفری ارتباطی با یکدیگر ندارند

با سلام
پرونده کیفری ارتباطی به نفقه ندارد اکر محکومیت ۵ سال داشته باشید می تواند برای طلاق استفاده کند