آیا با توجه به داشتن قولنامه رسمی و وکالت نامه رسمی محضر و انتقال سند بنام بنده میتوانند سند را ابطال کنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۹ #36017613

باسلام
اینجانب بک سال پیش قراردادی تنظیم و مبلغ پول را واریز کردم و سند را بنامم انتقال دادند پس از گذشت یک سال الان نفر اول که مالک بوده تقاضای ابطال مبایعنامه و سند را داده است ایا با توجه به داشتن قولنامه رسمی املاک و وکالت نامه رسمی محضر و انتقال سند بنام بنده میتوانند سند را ابطال کنند

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید دادخواست ایشان را مطالعه نمائید و دریابید که به چه دلیلی درخواست ابطال سند رسمی داده بعد دفاع کنید (چون حالتهای گوناگونی متصور است مثلا فروشنده ی شما خود مالک نبوده یعنی بیع کرده ولی بعد آن را با سند عادی اقاله کردند و .. فلذا به این پرسش با این اطلاعات ابرازی پاسخ دقیقی نمیتوان داد

سلام
اگرچه شما دارای اسناد موثقی که طبق قانون تنظیم گردیده هستید لیکن طرف مقابل چنانچه دلیل مبنی بر ابطال سند که منشاء آن می تواند متفاوت باشد از معلوم و معین نبودن معامله گرفته تا عدم اهلیت طرف قرارد و ...ارائه نماید و محکمه دلایل وی را قابل استماع بداند بله امکان ابطال هست.