آیا می‌تونه نصف زمین‌ها بگیره یا ما باید استشهاد محلی ببریم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۵۴ #36014091

سلام....در روستا ساکن هستیم..زمین های .کشاورزی هست از پدر بزرگم که مدت ۴۰سال تصرف پدرم هست...پدر بزرگم زن دوم داشته و زن دوم با مدرک دست نویس آمده و میگوید نصف زمین‌ها پدر بزرگم بخشیده بهش...کلا زمین‌ها دست ما و تصرف ما بوده تاالان...پدر بزرگم فوت شده....حالا زن دوم آمده و تک تک زمین‌ها رو هم آدرسشو بلد شده و در دادگاه ادعا کرد که حتی من جای زمینا می‌دونم... آیا می‌تونه نصف زمین‌ها بگیره یا ما باید استشهاد محلی ببریم تجدید نظر دادگاه و ثابت کنیم دست ما بوده..چون زن دوم کلن شهر ساکن هست

مشاوره حقوقی ملکی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید ادعا در دادگاه ثابت شود

بار اثبات این ادعا بر عهده خود مدعی است.

بستگی به ادله ایشان دارد، ادعای خود را باید اثبات نماید

با سلام ایشان مدعی هستند و می بایست با اریه ی ادله مالکیتخویش رابه اثبات برسانند ، موفق باشید .

درود
اگر ایشان ادعای خود را ثابت کنند مالک محسوب میشوند

باسلام و احترام
در صورت اثبات این امر مالک محسوب میشوند.

مدعی باید بتواند ادعای خویش را به اثبات برساند