تقسیم ملک بین ۳ شریک چگونه باید صورت گیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۰۵ #35934907

با سلام
یک مرغداری ۱۰سال پیش بین ۳نفر تقسیم شده است که شامل یه سالن مرغداری و یه زمین کشاورزی رو به روی مرغداری است طبق تقسیمات اگر ملک و زمین را شبیه یه مستطیل فرض کنیم یک نیمه اش را یک نفر و یک نیمهپدیگرش را ان دو تن دیگر برده اند و طبق قرار داد ان یک نفر موظف به مهیا کردن مسیر برای ان دو شریک دیگر است ،مسیری که از محوطه سهم ان یک نفر می گذرد ولی بنابه مشکلاتی الان مجبور به انتقال مسیر رفت و امد ان دو تن به زمین کشاورزی هست ولی ان ها قبول نمی کنن و می گویند ما زمینی تقسیم نکرده ایم و تنها مرغداری را تقسیم کرده ایم این در حالی است که هر کدام از طرفین از ۱۰سال پیش تا الان از زمین ها بنابه تقسیمات انجام شده استفاده کرده اند ( از عکس های ماهواره ای مشخص است) ولی در ان قرار داد به وضوح مشخص نشده که زمین تقسیم شده یا نه یعنی مدرک معتبری هر دو طرف ندارند که معلوم باشد که تقسیماتی انجام شده حالا چه گونه این مشکل را حل کنیم؟یعنی ان یک نفر می گوید که مسیر سهم من است و باید مسیرتان عوض شود ولی ان دو تن می گویند مسیر سر جای خودش است و باید زمین از نو تقسیم شود؟

مشاوره حقوقی صورتمجلس تفکیکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یا سلام اگر کار تقسیم بصورت کتبی است طبق ان نجام بدهید می توانید شکایت کنید طبق شرایط حال و عرف منطقه ارجا به کارشناسی خواهد شد اگر سند داشته با شد مراجعه به اداره ثبت نمایید جهت افراز نمودن اگر قابل افراز بود تقسیم می شود ودر صورت تفکیکی حق عبور قید می شود تنها مشکل شما قید نکردن حق عبور است