سفته ضمانت رو چطور پس بگیریم؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۵۰۲ #35921905

سلام .وقت بخیر
من یه مبلغی از شخصی بمدت گرفتم و تعداد چند فقره سفته بیشتر از مبلغ از من دریافت کرد که بعد از موعد مقرر همه پول و سود و بهره را گفت بحساب همسرم واریز کنید و منهم واریز
و سند پرداختی دارم الان ولی متاسفانه ۶ ماهه سفته ها را ازش میخواهم پس نمیدهد و ادعای مبالغ دیگری مینماید و تهوید بشکایتم دارد. الان راهکار چیه. لطفا قبول زحمت بفرمایید
و راهنماییم کنید.ممنونم

مشاوره حقوقی سفته
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست تقاضای استرداد لاشه سفته بدهید.

دادخواست استرداد لاشه سفته ها را بدهید.

درود
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست استرداد سفته ها را بدهید.

ابتدائا اظهارنامه جهت استرداد سفته ها ارسال کنید سپس دادخواست استرداد مطرح نمایید

ابتدا اظهارنامه استرداد سفته و سپس دادخواست استرداد بدهید

سلام
میبایست اظهارنامه استرداد سفته و سپس دادخواست آن را مطرح نمایید

شما میتونید با استناد به مدارک دادخواست استرداد لاشه سفته را مطرح کنید همچنین از طریق کیفری هم میتوانید طرح شکایت کنید