آیا در مرحله ی تجدید نظر، امکان شکایت مجدد یک موضوع، وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۳ #35921870

با سلام
ببخشید من یه پرونده مالی دارم.
میخواستم ببینم اگه رای دادگاه به نفع من نباشه، مجددا میتونم شکایت کنم پرونده رو از اول بررسی کنن یا نه؟
البته در دادگاه تجدید نظر نه از اول دوباره روند کار رو در پیش بگیرم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی در این خصوص مدارکتان بررسی شود تا بتوانیم پاسخ بدهیم .

خیر به استناد به اعتبار امر مختومه امکان طرح مجدد خواسته وجود ندارد

سلام اگر در این پرونده قرار صادر شود امکان طرح مجدد وجود دارد . اما اگر حکم صادر شود و بعدا شما دلیل جدید به دست بیاورید از موارد اعاده دادرسی است .

سلام
بستگی به این دارد که رای دادگاه حکم باشد یا قرار
اگر وارد ماهیت شده باشد و رای به بی حقی شما داده باشد، اعتبار امر مختومه دارد و نمیتوانید مجددا طرح دعوا کنید.