از پیامک و تلگرام چیزی ثابت میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۷ #35911824

من با زنی شوهر دار رابطه داشتم
با توجه به اینکه شوهرش کارش جوری بود که ۴ روز یا بیشتر شهر را ترک میکرد
آیا بعد از حدود ۴۵ ۵۰ روز گذشت از رابطه پزشک قانونی تشخیصی میدهد
آیا شوهرش اقدامی میتواند بکند
یا فقط میتواند رابطه نامشروع اثبات کنه؟و حکمش چیست

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بلی
رد صورت اقدام ایشان و با نظر دادگاه و قاضی پرونده هم پیامک و هم تلگرام (برخلاف افکار عمومی) قابل بررسی است
در چنین مواردی بیشتر از شواهد و همسایه گان و ... دلایل محمکه پسند استفاده میکنند که بیشتر هم مورد قبول دادگاه واقع میشود،اگر اینگونه نبود دیگر قانون و قانون گذاری معنایی نداشت

با سلام با توجه به گذشت زمان حقوق امکان اثبات این موضوع در پزشکی قانونی تقریبا غیر ممکن می باشد

سلام.اگر منظورتان از تشخیص پزشکی قانونی انجام زنا باشد که پاسخ خیر است واثبات زنا بسیار مشکل است.و اگر صرفا دوستی و ارتباط از طیق پیامک و شبکه های مجازی باشد بحث رابطه نامشروع مطرح می شود.که مجازات ان شلاق است.

ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی:

هر گاه زن و مردی که بین آن‌ها علقه‌ی زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل یا مضاجعه شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه‌کننده تعزیر می‌شود

با سلام
کیفر رابطه نامشروع ۱ الی ۹۹ ضربه شلاق تعزیری است