آیا می شود جرم زندان کمتر از دو سال را به جزای نقدی تبدیل کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۲ #35911284

سلام
سو پیشنه هم نداریم، اینکه بازپرس در زمان مراجعه من از ارایه مستندات و ضمایم شکایت خودداری کرده و همینجوری سوال پرسیده و چون کافی و راضی کننده نبود براش حکم جلب صادر کرده!
علت شکایت از من استفاده از سیم کارت به نام من روی گوشی سرقتی بود که دلیل بی خبری من نتوانستم حکم شکایت را ابطال کنم.

مشاوره حقوقی سرقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما فقط موضوع را طرح کرده اید و سوال نپرسیده اید . پرسش خود را مطرح کنید تا پاسخ مناسب ارائه گردد .

تیدیل مجازات بستگی به محتویات پرونده دارد

شما میبایستی نسبت به حکم تجدید نظر نمایید در غیر این صورت محکوم به حبس میشوید شما سو نیتی نداشته اید

شما مهلت دارید که اعتراض نمایید در صورت قطعی شدن حکم حبس تبدیل نمیشود .

بسته به این ‌که جرم عمدی باشد یا غیرعمدی، نحوه تبدیل آن به مجازات جایگزین بر اساس میزان حبس اصلی متفاوت است در جرایم عمدی که مجازات اصلی آن‌ها بیش از یک سال حبس است، در صورتی که دادگاه حبس را به کمتر از یک سال تخفیف دهد، تبدیل حبس به مجازات جایگزین ممنوع است، و در غیر این صورت اختیاری است.
در صورت تعدد جرایم عمدی با مجازات بیش از شش ماه حبس، تبدیل حبس به مجازات جایگزین ممنوع است.
ب) در جرایم غیرعمدی
در جرایم غیرعمدی که مجازات اصلی آن‌ها کمتر از دو سال حبس است، تبدیل حبس به مجازات جایگزین الزامی است. موید باشید