انحصار ورثه را چگونه انجام دهیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۴ #35866351

باسلام وخسته نباشید
پدر خانم من حدود ۲۰ سال پیش فوت کردند و یک خانه در محله خاک سفید تهران داشتند و بعد از چند سال ورثه که شامل: مادر، دو خواهر و یک برادر به اضافه مادر بزرگ پدری هستند خانه را فروخته و در منطقه پاکدشت تهران یک خانه ۷۵ متری بدون سند و قولنامه ای به نام مادر خانواده خریدند حالا بعد از حدود ۸ سال پسر خانواده بدون مشورت با ورثه و با وکالت مادری در حال فروش خانه هستند که البته مادر بدون مشورت با ورثه به پسر خود وکالت داده و پسر نمیخواهد حق دیگر ورثه را بدهد تکلیف ما چیست و آیا میتوانیم هر چه سریعتر مانع فروش خانه شویم و برای شکایت به کجا باید مراجعه کنیم
با سپاس از شما

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام امکان شکایت یا طرح دعوی برای ایشان وجود ندارد .

ورثه با میل و رغبت ملک را به نام مادر کرده اند و طبق ماده ۳۰ قانون مدنی مادر حق هر گونه تصرفی بدون اجازه و اذن قبلی از ورثه داشته است و وکالت نامه و هر اقدامی که از مجرای آن انجام گردد کاملا نافذ و قانونی است.

وراث به لحاظ قانونی هیچ حقی نسبت به ملک مذکور نداشته و امکان شکایت یا طرح دعوی برای ایشان وجود ندارد .

با سلام
لازم به توضیح میباشد که ترکه توسط کلیه ورثه تقسیم شده است و مادر میخواهد هبه را انجام بدهد
مگر کسی میتواند شاکی بشود
وقت میتوان در صورتی احضار نظر کرد که قولنامه ها و تمامی اسناد را مطالعه کرد
برای اطلاع بیشتر تماس بگیرید

سلام. اگر کلیه ورثه قولنامه را به نام مادر کرده اند، الان چطور می توانتد شکایت کنند؟ خب مادر از حق خودش استفاده کرده و وکالت به پسرش داده