هیچ سندی ملکی به نام خودش نداره چطور میتونم مهریه رو بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۵ #35859733

سلام خسته نباشید خانمی ۲۴ ساله هستم یه دختر بچه ۷ ساله دارم شوهرم برای بار دوم خیانت و رابطه نامشروع داشته با چندین نفر و من ثابت کردم و حاضر به ادامه زندگی نیستیم من حق طلاق دارم اگر بخوام اقدام کنم چیکار کنم که زودتر کارای طلاقم انجام بشه دخترمم چطور میتونم ببینم بعد طلاق چند وقتی یکبار میتونم دیدار داشته باشم باهاش، مهریه ام ۳۰۰ تا سکه هستش شوهرمم کارمند اما هیچ سندی ملکی به نام خودش نداره چطور میتونم مهریه بگیرم ازش هیچ اطلاعاتی ندارم میشه کمکم کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام نظر به اینکه وکالت در طلاق را دارید باید احدی از وکلای دادگستری را به عنوان وکیل مع الواسطه انتخاب نمایید با توجه به متن و حدود اختیار ات در وکالت نامه در رابطه با بذل مهریه نیاز به ملاحظه وکالت نامه می باشد ضمن اینکه وکیل مذکور باید مصلحت موکل خود یعنی همسر تان را رعایت نمایید نیاز به توضیحات دقیق و کافی می باشد که از حوصله و فرصت مناسب لازم است در مورد دختر تان وقت ملاقات تعیین می گردد و احتمال اینکه حضانت به شما محول گردد قابل تصور است جهت احقاق حق با مشاوره دقیق و فنی و یا انتخاب وکیل مجرب نیز پیشنهاد می گردد

اگر وکالت در طلاق با حق توکیل داشته باشید میتوانید وکیل دادگستری اختیار نموده و خود را به وکالت از جانب همسرتان مطلقه نمایید.
میتوانید یک چهارم از حقوق همسرتان را توقیف نمایید.
زمان و چگونگی ملاقات از جانب دادگاه مشخص میگردد.