آیا همسایه میتونه شکایت و اعتراض کنه؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۳۵ #35855337

سلام مهندس نرم افزاری هستم و به صورت مجردی در اپارتمانم زندگی میکنم، یه تیم نرم افزاری دارم و اعضای تیمم که ۴ نفر آقا و ۲ تایی خانم هم هستن برای یک سری از کار ها به منزلم می آیند و میروند
آیا همسایه حق اعتراض داره که چرا افراد غریبه به خانه ام رفت امد می کنند و یا تهمت بزنن که من کار های غیر اخلاقی میکنم!؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مادام که ایجاد مزاحمتی نباشد همسایگان حق مداخله ندارند.

اگر ایجاد مزاحمت کنید می توانند ..

سلام طرح دعوا وجو ندارد ،

با سلام
اگر رفتار و اخلاق ناشایست در محل انجام نگرفته باشید و نیز ایجاد مزاحمتی برای ساکنین محل نداشته باشید اقامه دعوی آنان نتیجه ای نخواهد داشت

درود در صورت ایجاد مزاحمت برای همسایگان و اثبات مدعی قابل شکایت می باشد

این موضوع ارتباطی ب همسایگان ندارد مگر ب موجب رفت و آمد با دلیل و مدرک یا شهود ثابت کنند ک موجب سلب آسایش و مزاحمت برای آنان شده اید در غیر اینصورت جای نگرانی نیست
موفق باشید

باسلام
صرف رفت و آمد ولو با شرایطی که فرمودید حق اعتراض ایجاد نمی نماید مگر مزاحمتی ایجاد گردد