منظور این پیام در روند پرونده چیست؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۵۱۷ #35852501

سلام خسته نباشید
بعد از اینکه رای دادگاه مبنی بر رفع ممانعت از حق به نفع ما صادر و قطعی شد ما درخواست صدور اجراییه مبنی بر مطالبه خسارات دادرسی کردیم
و به ایشون ابلاغ شد و ده روز مهلت داره اجرا کنه امروز رفتم در روند پرونده دیدم این پیام بود یعنی چه؟ آیا میتونه با وجود قطعیت حکم اعتراض کنه؟
در روند نوشته بود
نامه وارده به شماره......... مورخ ۱۸/۰۷/۱۴۰۰ از طرف شخص پرونده با موضوع وصول لایحه در تاریخ ۱۸/۰۷/۱۴۰۰ واصل و به شماره ..... ثبت گردید
این یعنی چه
با سپاس

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حضوری پیگیری نمایید...

سلام وقت بخیر
میبایست حضورا پیگیری نمایید.

با سلام خیر. احتمالا اموال معرفی نموده.

با سلام جهت اطلاع از مفاد آن حضورا پیگیر باشید

با درود حضورا پیگیر پرونده باشید لایحه ای از طرف مقابل ثبت شده است

سلام
لایحه ای از طرف مقابل ثبت شده است ؛ جهت اطلاع از مفاد آن حضورا پیگیر باشید

جهت اطلاع از موضوع لایحه حضوری پیگیری نمایید